Utbildning

Vill du utveckla din kompetens och bli trygg, stolt och framgångsrik i din yrkesroll och uppdrag?

Utbildning

Vårt engagemang är att utbilda och utveckla medarbetare att nå framgång i sin yrkesroll och uppdrag. Därför erbjuder vi ett heltäckande utbildningskoncept grundmetodiken Supported Employment, Supported Training™, Customzied Employment och liknande metoder så som Supported Education, IPS, etc.

Våra utbildningar är praktiska och metodiska för att ge dig rätt kunskap, verktyg, mindset och inspiration till att arbeta framgångsrik.

Vi vill utbilda och utveckla trygga, stolta och framgångsrika ambassadörer!

Våra utbildningar ger konkreta arbetsprocesser, kunskaper och verktyg för att bygga framgångsrika organisationer inom arbetsmarknadsfrågor.

Vi skräddarsyr utbildningsinsatsen efter era behov och kan utbilda på plats i verksamheten, digitalt eller enligt överenskommelse.

Kort om utbildningen:

  • 3 heldagar
  • Gedigen metodkunskap (enligt metodval)
  • Säljstrategier, arbetsgivarrelationer, coachning, rekrytering, etc
  • Kursmaterial
  • Föreläsning, film, case övningar
  •  Diplom

"Supported Employment är mer än bara fem steg"

För att nå framgång på riktigt, i det dagliga metodarbetet, betonar vi vikten av ett kontinuerligt lärande och behov av att utvecklas inom andra kompetensområden.

Därför fokuserar vi även på att komplettera metodkunskapen med verktyg och kunskaper inom andra viktiga nyckelkompetenser. Exempelvis inom arbetsgivarrelationer, säljstrategier, coachning, HR, rekrytering, omvärldsbevakning, personlig effektivitet, och så mycket mer.

Nå framgång och utvecklas tillsammans med oss

Kontakta oss

Varmt välkomna att kontakta oss, så berättar vi gärna mer hur utbildar och utvecklar verksamheter och medarbetare till större framgång.

Hej!

Vad kul att du vill komma i kontakt! Lämna dina uppgifter nedan så hör jag av mig.

Annika Malm