CE Excellence

Vill du också utvecklas på ett personligt och enkelt sätt i vardagen?

Bli en Stjärncoach med Personlig coachning

Att lära sig nya arbetssätt är en förändringsresa som tar både tid och kraft. Att gå från teori till praktik innebär oftast nya kompetenskrav och beteendeförändringar för medarbetare.

För att framgångsrikt kunna integrera, behålla och utveckla sina nya kunskaper tror vi på vikten av reflektion, träning och coachning.

Vi har därför skapat  coachprogrammet – Bli en Stjärncoach🌟 – såväl individuellt som grupp, för att uppnå förändring, utveckling och framgång på riktigt.

Nå din fulla potential tillsammans med oss.

Kompetensutveckling - online

Vi vill underlätta och inspirera till din kompetensutveckling i vardagen. Med ceExcellence, får du tillgång till en  utvecklingsplattform, där du kan inspireras och utvecklas på dina villkor.

Lättillgängligt online – När du vill, var du vill och hur du vill i vardagen.

Skapa konto och kom igång redan idag!

Besök https://www.ceexcellence.se

Med framgång i fokus

ceExcellence är utvecklingsplattformen för alla som värdesätter ett ständigt lärande och som vill utvecklas och prestera på topp.

Här får du inspiration från kompetensområden inom bland annat sälj, coachning, omvärldsbevakning, rekrytering, personlig effektivitet, mindset och så mycket mer för att tillsammans ge dig nycklar till framgång som jobbcoach.

Bli en Stjärncoach🌟 du också!

Bli en Stjärncoach🌟

Gå från utbildning till utveckling tillsammans med oss, när du vill och var du vill.

Vill du veta mer? Varmt välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer.